Syghusparken

Velkommen til Sygehusparken, tidligere kendt som Dronninglund Sygehus, en forvandlingshistorie fra sundhed til hjem. Denne omfattende ombygning udføres i henhold til slutmålet, som omfatter  80 eksklusive boliger og 3 erhvervslejemål.

Projektet byder på en bred vifte af lejligheder, der spænder fra 60 til 170 kvadratmeter, alle designet som moderne- fuldt udstyrede lejeboliger.

Byggeriet udføres i tre-fire etaper, og første etape står allerede færdigbygget. Denne fase præsenterer stolt 12 moderne rækkehuse, hver unikt udformet med særligt fokus på smarte og funktionelle planløsninger. De moderne køkkener er åbne, lyse og fuldt udstyret med alle hårde hvidevarer. Under byggeriet er der truffet miljøbevidste beslutninger, såsom genanvendelse af regnvand til toiletskyl, solfangere og varmepumper for at minimere varmeudgifterne.

Disse moderne boliger kombinerer bekvemmelighed og luksus på en unik måde. Fri adgang til parkeringspladser og privat depotrum er blot nogle af de ekstra fordele, der fuldender oplevelsen af at bo i Sygehusparken.

Træd ind i en verden af moderne byggestil og bæredygtig komfort.