Niels Ebbesens Gade 24-26

Niels Ebbesens Gade 24-26 blev overtaget i 2018 og har siden gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag med et erhvervslejemål og 12 bolig lejemål.

Lejlighederne er udstyret med moderne køkkener, der inkluderer alle hårde hvidevarer. De lyse badeværelser er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne  er rummelige og egner sig perfekt som delelejligheder eller til familier, der ønsker at bo centralt i hjertet af Aalborg midtby.

Planløsningerne er gennemtænkte og giver dig rig mulighed for at indrette boligen efter dine personlige præferancer og behov. For at sikre et frisk indeklima, er der installeret genvindsanlæg i lejlighederne, alle isoleringskravene opfyldt, hvilket resulterer i et lavt energiforbrug og en reduceret varmeregning.

Ejendommen er placeret centralt i Aalborg - tæt på Kennedy Arkaden, som byder på en spændende shoppingoplevelse samt nem adgang til bus- og togtransport. Du finder også flere indkøbsmuligheder i nærheden. Yderligere medfølger faciliteter som: adgang til aflåst cykelkælder, depotrum i kælderen og adgang til hyggelige gårdmiljøer. Mange af lejlighederne har desuden adgang til private altaner.

Alt i alt moderne lejligheder, der kombinerer komfort og bekvemmelighed med en central beliggenhed i hjertet af Aalborg.