Lille Borgergade 22

Velkommen til Lille Borgergade 22 – en moderne ejendom centralt beliggende i Nørresundby, med nær adgang til indkøbs- og transportmuligheder.

Den strategiske placering tæt ved Limfjordsbroen gør Aalborg Midtby tilgængelig med blot en 5-minutters cykeltur. Ejendommen blev erhvervet i 2016 og har siden gennemgået en omfattende renovering.

I dag præsenterer ejendommen stolt tre unikke lejligheder, hver med sit eget karakteristiske udtryk. Fælles for dem alle er dog, at lejlighederne byder på moderne køkkener med alle hårde hvidevarer, rummelige og lyse værelser samt private altaner eller terrasser. Hver bolig er udført med fokus på høj kvalitet og anvendelse af anerkendte materialer.

Køkkenerne er fra HTH og er udstyret med Siemens hvidevarer, hvilket blot er ét eksempel på den høje kvalitet i boligerne. Desuden er alle lejlighederne udstyret med egen vaskemaskine og tørretumbler.

Den charmerende arkitektur og velgennemtænkte planløsning åbner op for en bred vifte af indretningsmuligheder, hvilket gør disse boliger til det ideelle hjem.

Velkommen til Lille Borgergade 22 - en ejendom hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd.