Ferslev

Ferslev Byvej

Velkommen til disse tre smukke og moderne rækkehuse, hvor kvaliteten er i top. Beliggende i det charmerende Ferslev, som byder på skole, kirke og børnehave, er disse rækkehuse en ideel mulighed for familier. Byen er bekvemt placeret sydøst for Svenstrup og giver dig adgang til både natur og byliv.

Hvert rækkehus har et lyst og moderne HTH-køkken, udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer. Badeværelserne er praktisk udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør hverdagen mere bekvem. Rækkehusene er i to plan, og den velgennemtænkte rumfordeling gør dem ideelle for familielivet. Det moderne indgangsparti byder dig velkommen og skaber en positiv atmosfære.

Hvert rækkehus har to badeværelser hvoraf det ene er med SPA bad. For at sikre et friskt indeklima er der installeret et genvindingsanlæg, og gulvvarme er tilgængelig i alle rum. Rækkehusene opfylder alle isoleringskrav, hvilket resulterer i meget lave forbrugsudgifter og en energieffektiv bolig.

Hver bolig inkluderer også en privat parkeringsplads, et praktisk udeskur og en dejlig terrasse som giver dig mulighed for at nyde udendørslivet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i disse moderne og veludstyrede rækkehuse i Ferslev, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd.