Dronninglund

Velkommen til Dronninglund! En by i Nordjylland, med utallige muligheder. Byen er det ideelle valg for dig, der ønsker en hverdag i rolige omgivelser, samtidig med at du nyder bekvemmelighederne fra en større by. Shoppingsmulighederne er lige ved hånden, uanset om du leder efter dagligvarebutikker, isenkræmmere, byggemarkeder, tøj- eller sko butikker, genbrugsforretninger m.m.

Udover det brede udvalg af butikker er byen også kendt for sit rige foreningsliv. I Dronninglund er der talrige muligheder, uanset om din interesse ligger inden for sport, kunst, velgørenhedsarbejde eller andet.
For dem, der foretrækker naturen, byder Dronninglund på imponerende skovområder, store sø- og moseområder, samt stor hundeskov, alt sammen ideelle steder at tilbringe en eftermiddag eller to.

Også børn og unge er der tænkt på i Dronninglund. For det mindste er der forskellige tilbud med kommunal – og privat dagpleje, vuggestuer, legestuer m.m. og for de unge kan byen tilbyde en tryg og sammenhængende skolegang uden skoleskift. Dronninglund Skole tilbyder undervisning fra 0 til 10 klasse og også tiden efter folkeskolen er dækket ind, idet den fortsatte skolegang kan klares enten på Dronninglund Gymnasium eller på den nærliggende Try Efterskole (5 km)