Lundeagervej 4

Velkommen til Lundagervej 4, en unik ejendom med seks charmerende lejligheder. Denne idylliske ejendom er centralt placeret i Dronninglund centrum - tæt på skole, indkøbs- og transportmuligheder.

Alle lejligheder er  totalrenoverede og fremstår derfor med et moderne udtryk. De lyse og stilfulde køkkener er udstyret med alle de nødvendige hårde hvidevarer, og de moderne badeværelser er forsynet med vaskemaskine og tørretumbler. For at sikre et konstant friskt indeklima er der installeret varmegenvindingsanlæg i alle lejlighederne. Ejendommen opfylder alle isoleringskrav, og med gulvvarme i lejlighederne kan du nyde en behagelig temperatur samtidig med en lavere varmeregning. For at minimere elforbruget er der installeret LED spots, hvilket også bidrager til et fantastisk lys.

Hver lejlighed har sin egen private parkeringsplads, så du altid er sikret en parkeringsmulighed og der medfølger et depotrum til hver lejlighed. Det historiske præg af ejendommen, der tidligere har fungeret som et missionshus, tilføjer et særligt og charmerende udtryk udefra.

Oplev det bedste af moderne bekvemmeligheder og autentisk charme på Lundagervej 4.