Poul Anker Bechs Vej - Hasseris Enge

Vores rækkehuse er beliggende i det moderne og blomstrende kvarter, Hasseris Enge, der har gennemgået en betydelig udvikling i de seneste år.

Husene er moderne, lyse og med rene linjer og tilbyder en komfortabel og stilfuld livsstil. Hvert rækkehus har en privat have, der giver mulighed for at nyde udendørslivet, og den medfølgende carport og det praktisk skur til opbevaring af haveredskaber og mere, indeholder mange muligheder. 

 Beliggenheden er ideel, da rækkehusene er tæt på Hasseris Gymnasium, offentlig transport og forskellige indkøbsmuligheder, og Aalborg CitySyd blot en kort køre- eller cykeltur væk.

 Rækkehusene er åbne, moderne og lyse og byder på blandet andet lækre HTH-køkkener,  rummelige badeværelser med både vaskemaskine og tørretumbler og store opholdsrum.  Rækkehusene er i to etager og  boligarealerne er på mellem 112 og 155 kvadratmeter, og overholder alle isoleringskrav, hvilket resulterer i et lavt energiforbrug og en reduceret varmeregning.

Nabolaget er roligt og mangfoldigt, og du vil finde en blanding af unge par, børnefamilier og ældre beboere, hvilket skaber en yderst inkluderende atmosfære. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne rækkehuse i Hasseris Enge.