Kjærulfsgade 2

Ejendommen, beliggende i hjertet af Nørresundby på Kjærulfsgade, kan prale af en central beliggenhed.

Med et samlet grundareal på 1.521 m2 har denne ejendom stået stolt siden sin opførelse i 1907. I 2017 blev ejendommen erhvervet og gennemgik en omfattende renovering for at skabe moderne, lyse og åbne boliger, hvor komfort er nøgleordet.

I renoveringsprocessen var det af afgørende betydning at bevare noget af ejendommens originale charme, hvilket blandt andet kommer til udtryk via fritlagte bjælker, der ses i størstedelen af lejlighederne. Efter renoveringen huser ejendommen idag 22 moderne lejemål.

Lejlighederne er indrettet med stilfulde, hvide køkkener, der er udstyret med alle hårde hårde hvidevarer. Badeværelserne er moderne og lyse og vaskemaskine og tørretumbler medfølger. Der er adgang til fælles grønne områder, og nogle af lejlighederne har endda deres egen altan, hvor du kan nyde udsigten og frisk luft. Der medfølger depotrum/skur til hver lejlighed, og adgang til parkeringspladsen er inkluderet i huslejen.

Ejendommen er placeret mindre end 500 meter fra Skanseparken, der byder på grønne områder og udendørs fitnessfaciliteter. Derudover ligger Nørresundby Torv i nærheden, hvor diverse butikker kan findes.

Tag del i byens pulserende liv og oplev alt, hvad denne skønne by har at tilbyde fra din nye bolig på Kjærulfsgade 2.