Dannebrosgade 43

Denne ejendom blev erhvervet i 2020 og har siden gennemgået en omfattende renovering, hvilket har resulteret i et unikt boligkompleks med 22 lejligheder. Før overtagelsen fungerede bygningen som fitnesscenter, og derfor er der sket en fuldstændig ændring af bygningens indre layout og design.

Planløsningerne er spændende og du vil have svært ved at finde noget tilsvarende. Køkkenerne i lejlighederne er moderne og minimalistiske og udstyret med alle  hårde hvidevarer, og badeværelserne indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i lejlighederne, der sikrer komfort året rundt. Til alle lejligheder hører der et depotrum i lun kælder, der ligeledes indeholder fælles cykelværksted  til fri afbenyttelse og med mulighed for at parkere din cykel i aflåste omgivelser. For naturelskere og dem, der ønsker at slappe af udendørs, er der adgang til et grønt fællesområde ligesom nogle af lejlighederne har private altaner.

Beliggende i Aalborg Vestby, er ejendommen omgivet af caféer, indkøbsmuligheder og fremragende transportforbindelser og med Aalborg Portland Park lige i nærheden bliver den særlige stemning, som Vestbyen kan tilbyde tilføjet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores renoverede lejligheder, hvor kvalitet og beliggenhed går hånd i hånd med modernitet og komfort.