Kjærulfsgade 3 og 5

Velkommen til vores moderne boliger med en central beliggenhed i hjertet af Nørresundby.

Ejendommen, som blev overtaget i 2017, har gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en moderne bygning med alle de bekvemmeligheder, du kan forvente.  

Efter renoveringen huser ejendommen idag 15 moderne lejemål. Lejlighederne er designet med stilfulde, hvide køkkener, der inkluderer alle hårde hvidevarer. Badeværelserne er lyse og rummelige og udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler. Som beboer har du adgang til fælles grønne områder, hvor du kan nyde frisk luft. Der medfølger også depotrum/skur til hver lejlighed, og parkering er inkluderet i huslejen.

En anden fantastisk fordel er, at vi byder husdyr velkommen, så din firbenede ven kan dele dette skønne hjem med dig. Desuden ligger ejendommen mindre end 500 meter fra Skanseparken, der byder på grønne arealer og udendørs fitnessfaciliteter, perfekt til en aktiv livsstil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne boliger med en fantastisk central beliggenhed i Nørresundby, hvor både mennesker og kæledyr trives i fælleskab.