Oplev charmen ved Saltum Strandvej 141, 9493 Saltum: Din perfekte feriedestination

Saltum Strandvej 141 ligger i den naturskønne skønhed ved Danmarks Vesterhavskyst og tilbyder en idyllisk tilflugtssted for dem, der søger både afslapning og eventyr. Denne charmerende beliggenhed er perfekt beliggende til at udforske en bred vifte af attraktioner, der henvender sig til alle interesser og aldre. Her er grunden til, at et ophold på Saltum Strandvej 141 bør stå øverst på din ferieliste: 
 
 
 

1. Historisk charme ved Saltum Kirke
Begynd din rejse med et besøg i Saltum Kirke, et indbegrebet eksempel på traditionel dansk kirkearkitektur. Denne hyggelige kirke går tilbage til middelalderen og er kendt for sine historiske vægmalerier og fredfyldte atmosfære. De indviklede designs og livlige farver af disse gamle kunstværker giver et fascinerende indblik i regionens kulturelle og religiøse arv. De fredelige omgivelser i Saltum Kirke byder på perfekte rammer for refleksion og en dybere forståelse af Danmarks historiske fortælling.3. Afslapning ved Løkken Strand
For en smag af Danmarks fantastiske kystlinje er Løkken Strand stedet at være. Med sit fine sand, klare bølger og en omfattende strandpromenade er den ideel til svømning, solbadning eller blot at nyde en afslappet strandtur. Strandens charmerende fiskerhytter og de ikoniske hvide strandhytter tilføjer dens maleriske tiltrækningskraft. Uanset om du ønsker at fange lidt sol, tage en forfriskende dukkert i havet eller nyde en picnic ved stranden, tilbyder Løkken Strand de perfekte rammer. Stranden er også et fantastisk sted for aftenvandringer, hvor du kan nyde spektakulære solnedgange over Vesterhavet.

5. Sculptural Beauty ved Skulpturparken Blokhus
Gå en tur gennem Skulpturparken Blokhus, en udendørs skulpturpark, hvor samtidskunst møder natur. Parkens imponerende samling af skulpturer, midt i et smukt anlagt miljø, tilbyder en fredfyldt kulisse for en inspirerende og afslappet gåtur. Hver skulptur fortæller sin egen historie og blander sig harmonisk med de naturlige omgivelser for at skabe et tankevækkende udendørs galleri. Sæsonbestemte udstillinger sikrer, at der altid er noget nyt at se, hvilket gør det til en dynamisk og engagerende oplevelse for både kunstelskere og afslappede besøgende.

7. Kunstneriske lækkerier i Galleri Rodhus Have
I Rødshus byder Galleri Rodhus Have på rolige rammer til at nyde lokal kunst. Beliggende i en smukt designet have, byder dette galleri ofte på værker af lokale kunstnere, der giver en afslappet atmosfære til at værdsætte kunst i et malerisk miljø. Kombinationen af ​​naturlig skønhed og kunstnerisk udtryk skaber en unik og inspirerende oplevelse. Galleriet er ofte vært for kunstnerforedrag, workshops og udstillinger, der giver besøgende mulighed for at forbinde med den lokale kunstscene på et dybere plan.

9. Surfing Adventure på North Shore Surf Løkken
Hvis du leder efter et stænk af eventyr, giver North Shore Surf Løkken fremragende betingelser for surfing og vandsport på Nordsøkysten. Med lektioner og udstyr tilgængeligt for surfere på alle niveauer, er det et populært sted for dem, der er ivrige efter at ride på bølgerne året rundt. Surfcentrets erfarne instruktører tilbyder vejledning og støtte, hvilket gør det tilgængeligt for begyndere, mens det stadig er udfordrende for garvede surfere. Ud over surfing tilbyder centret også muligheder for paddleboarding, windsurfing og kiteboarding, hvilket sikrer en omfattende vandsportsoplevelse.

2. Sjove dage på Faarup Sommerland
Kun en kort køretur væk lover Faarup Sommerland spænding for hele familien. Denne ekspansive forlystelsespark byder på spændende rutsjebaner, forfriskende vandforlystelser og et væld af attraktioner designet til at holde både børn og voksne underholdt. Parkens velholdte faciliteter og venlige atmosfære gør den til et fantastisk sted for en sjov dag ude. Højdepunkter inkluderer Aquapark med sine bølgebassiner og rutsjebaner samt trærutschebanen, som er en favorit blandt spændingssøgende. De mange forskellige spisemuligheder og picnicområder gør det også nemt at bruge en hel dag på at nyde parken.

4. Kunstnerisk inspiration på Museum for Papirkunst
Kunstinteresserede vil sætte pris på et besøg på Museum for Papirkunst i Blokhus. Dette unikke museum viser papirets alsidighed og kreativitet som et kunstmedie, med en række kunstneriske papirværker og installationer. Museets udstillinger fremhæver papirkunstens indviklede teknikker og fantasifulde muligheder, lige fra sarte papirklip til kunstfærdige tredimensionelle skulpturer. Workshops og demonstrationer giver ofte besøgende mulighed for at engagere sig direkte i kunstformen, hvilket gør den til et must-see for dem, der er interesseret i ukonventionel og innovativ kunst.

6. Historiske indsigter på Boerglum Kloster
En kort tur til Børglum fører dig til Boerglum Kloster, et historisk kloster grundlagt i det 12. århundrede. Dette kulturelle og historiske center giver fascinerende indsigt i middelalderlig arkitektur og klosterliv, komplet med udstillinger og begivenheder, der bringer dens historie til live. Besøgende kan udforske de gamle klostre, kapeller og boligkvarterer og få en forståelse af dagligdagen for munkene, der engang beboede klostret. Særlige begivenheder, såsom historiske reenactments og tema-ture, tilbyder yderligere lag af historisk kontekst og engagement.

8. Blomsterskønhed hos Haven I Hune
For haveelskere er Haven I Hune et must-besøg. Denne omhyggeligt designede have byder på forskellige blomsterbede og kreative landskaber, der giver besøgende mulighed for at slynge sig gennem en række fantastiske haveudstillinger og hente inspiration fra dens smukke arrangementer. Hver sektion af haven byder på et andet tema eller stil, der viser dens designeres kunstneriske og dygtighed. Sæsonbestemte ændringer sikrer, at der altid er noget nyt i blomst, hvilket gør hvert besøg unikt. Haven er også vært for arrangementer og workshops med fokus på havebrug og gartneri.

Vores mål er at lave bæredygtigt sommerhus byggeri som er tidssvarende i forhold til kunders krav til kvalitet, miljø, bæredygtighed og økonomi.
Derfor har vi samlet nogle nyttige oplysninger omkring vores projekter her på siden, som viser hvad vi kan tilbyde.
 
I øjeblikket arbejder vi på 17 store 150 kvm sommerhuse i Saltum samt salg af 4 byggegrunde i Saltum.
 
For nærmere information om disse, kontakt venligst Michael Vestergaard, Tlf. 29100065, eller mv@mve.dk