Svenstrup

Svenstrup er en by beliggende sydvest for Aalborg. Byen hører under Aalborg kommune og er en af Aalborgs populære forstæder. Svenstrup har gennemgået en betydelig udvikling og urbanisering i de senere år og fungerer i dag som et boligområde for både familier, par og enkeltpersoner.

Byen har et varieret udvalg af indkøbsmuligheder, som spænder fra lokale specialforretninger til større supermarkeder. Udover det brede udvalg af butikker er byen også kendt for sit rige foreningsliv. I Svenstrup er der talrige muligheder, uanset om din interesse ligger inden for boldsport, dans eller velgørenhedsarbejde. For dem, der foretrækker naturen, byder Svenstrup på hyggelige naturoplevelser, eksempelvis Svanemølleparken, hvor man hurtigt kan fordybe sig i naturen og lade tankerne vandre.

Også børn og unge er der tænkt på i Svenstrup. For de mindste er der forskellige tilbud indenfor vuggestuer, børnehaver m.m. og for de unge kan byen tilbyde en tryg og sammenhængende skolegang på en af byens to folkeskoler.